domingo, 18 de abril de 2021

Reptes Físics Cooperatius

Els reptes físics cooperatius, pel que he pogut veure als vídeos del mestre Carlos Velázquez Callado, són molt interessants i molt útils per fer una classe significativa, divertida i holística. Amb això em refereixo que els reptes cooperatius afavoreixen no només a desenvolupar habilitats psicomotrius, sinó que també són essencials pel desenvolupament afectivo-social. 

Per aportar, vull mencionar que a l'educació en el lleure, o almenys al meu cau, fem moltíssimes activitats d'aquest tipus! De campaments, gairebé totes les activitats són cooperatives i moltes d'elles afavoreixen també a la psicomotricitat. Aquestes són molt motivadores perquè et plantegen reptes personals i fan que t'involucris al 100%. I com que tens el compromís de superar el repte, t'obliga a fer una bona gestió del grup. Per tot això crec que són molt beneficiosos i posen en joc moltes competències i habilitats.



Això és una activitat que vam fer de campaments l'any 2016 i que consistia en aconseguir cabre dins d'un espai molt reduït tot l'equip! 






No hay comentarios:

Publicar un comentario

VALORACIÓ

 Aquí deixo la valoració del meu equip. Aquí adjunto la meva autoavaluació .  Ha estat un enorme plaer aquesta assignatura. Moltíssimes gràc...